Vindskydd på G

Igår började vi med vårt vindskydd på baksidan. Först tog vi bilen till och åkte och köpte plintar, skruv och allt annat vi behövde för att komma igång. Sen lämnade vi bilen hemma och gick till Jem & Fix och köpte reglar. Det är väldigt smidigt att bo så nära. Då vi inte har någon dragkrok på vår bil så hade vi fått låna både bil coh släp om vi hade bort längre bort. Men då det är gångavstånd från Jem & Fix, men även många andra affärer, så tog vi våra tre reglar à 4,20 meter, på axeln och gick hem. Gillar!

Att sätta vindskydd trodde jag skulle vara lätt som en plätt. Det är väl bara att gräva, sätta ner plint, sätta fast regel och sätta upp vindskydden.Men så fel hade jag. Det är inte så svårt, men det gäller att få plint nummer ett på rätt plats och att få vindskyddet rätt i alla möjliga vinklar. Så nu är första sektionen uppe och nu tror jag att det ska gå ganska snabbt att sätta upp resten, optimistisk som jag är :)

Dagen avslutade vi med grillning och Banoffee-paj hos Malin, Mangan & Enya. Oj, så gott! Tack för en jättetrevlig kväll! :)

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s