DAG 6 – Kost och välmående

I kväll har det planerats för vad som ska bjudas på nästa vecka då både jag och Hasse fyller år. Det kommer så klart inte att innehålla något socker. Vad tråkigt tänker ni som inte är med i World of Shape’s program men varför bjuda på kakor och sötsaker varje gång? Vem blir gladare av det? Kanske den med lågt blodsocker men här ska det ätas nyttigt, i alla fall på detta kalaset. Det dör ingen av. :) Kommer inte avslöja så mycket mer än att vi har provsmakat olika varianter av efterrätten ikväll. Det krävs lite modifiering innan den blir bra, eller så kanske vi byter till ett lite säkrare kort. Vi får se.

Kom på att min faster också fyller år nästa vecka så får fundera på vad vi ska ha med oss dit. Kan ju inte begära att hon ska laga nyttig-mat till oss. Utan vi får helt enkelt ta med oss eget och det är även lättare då vi väger all mat.

Frukosten har sett ut som vanligt vilken jag har börjat tröttna lite på, jag får nog planera om där lite. Flingor, fil, paprika och 2 äggvitor. Till mellanmål blev det hallonsmoothie som hade blivit över och till både lunch och middag blev det lite köttfärsröra med vitkål, lök, chili. Till det hade vi lite blandade grönsaker av blomkål, broccoli och brysselkål. Gott, gott men inte så roligt att läsa om då vi säkert lär äta samma sak i morgon. :) Är himla sugen på torsk så det får nog bli det någon gång i veckan.

Har ätit ett fantastiskt gott mellanmål i eftermiddag innan träningen. Kvarg med vaniljpulver, varma äpple och kanel. MUMMA!!!! Jag är inte alls speciellt glad för äpple men det var så gott! Det blir det garanterat fler gånger.

Idag har i övrigt inte varit någon bra dag. Ingen koncentration, stressad och allmänt nere. Kanske bara en allmänt dålig dag, sådana man har ibland eller kanske PMS på väg, eller som redan har kommit snarare? Hoppas på en bättre dag i morgon. Mådde bättre efter träningen ikväll, var kanske träningsabstinens? Haha!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s